FLAMBE DANIŞMANLIK VE ORGANİZASYON TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

TERAZİDERE MAH. SULTAN SOK. NO:58-60 İÇ KAPI NO:13 BAYRAMPAŞA - BAYRAMPAŞA / İSTANBUL / TÜRKİYE

En son güncellenme Tarihi: 29.08.2023 04:08:00
Değerlendirme :

Bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için lütfen bize bildiriniz.

İşletme değerlendirmeleri ve yorumlar

Şikayet Yaz İlk yorum yapan siz olun

Firma Bilgileri

  • Ünvanı : FLAMBE DANIŞMANLIK VE ORGANİZASYON TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
  • Firma Türü : ORTAK SAYISI BİRDEN FAZLA LİMİTED ŞİRKET
  • Kuruluş Tarihi : 24 Temmuz 2023 Pazartesi
  • Sermaye : 45.000,00 TL
  • Vergi Dairesi : İSTANBUL - BAYRAMPAŞA VERGİ DAİRESİ
  • Vergi Numarası : 3881791330
  • Ticaret Odası : İSTANBUL TİCARET ODASI
  • Sicil Numarası : 470996-5
  • Oda Sicil Numarası : 1465724
  • NACE Kodu : 702202
  • Mersis No : 0388179133000001
  • E-Tebligat Adresi : 25828-11696-68048
İŞLETME DESTEK HİZMETLERİ Meslek grubunda, BAYRAMPAŞA / İSTANBUL Bölgesinde İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danışmanlık) konularında hizmet vermektedir. AMAÇ VE KONUSU: - Eğitim danışmanlığı ; Gastronomiye ilgi duyan insanlara, uygun eğitim proğramlarını seçmeleri konusunda rehberlik edilmesi, bu proğramlargenellikle mutfak eğitimi, restoran işletmeciliği veya profesyonel yiyecek ve içecek yönetimi gibi konular hakkında bilgi vermek ve danışmanlık hizmetleri sunmak. - Restoran menüsü oluşturma; Menü danışma, konaklama, kafe ve diğer yiyecek-içecek işletmeleri için menülerinin düzenlenmesi, ayrılması ve yenilenmesi konusunda danışmanlık hizmetlerinde bulunmak. - Menü reçete maliyetlendirme; Menü kalemlerinin belirlenmesi, yazılması, maliyet analizlerin yapılması konusunda danışmanlık hizmetleri vermek. - Menü revize; Menüde yemeklerin düzenli olarak revize edilmesi ve güncellenmesi için danışmanlıkta bulunmak. -Maliyet yönetimi; Restoran maliyet analiz ederek tasarruf fırsatları belirlemek ve karlılığı artırmak için satın alma stratejilerin belirlenmesi, fiyatlandırma politikaları ve verimli stok yönetimi konusunda gerekli danışmanlığın sağlanması. - Konsept geliştirme; Restorana uygun menü dizaynı, hedef kitlerinin belirlenmesi konusunda danışmanlık sunmak. - Operasyonel verimlilik; Restoran operasyonlarını daha verimli hale getirmek için süreçleri analiz edebilmek. Personel yönetimi, stok kontrolü, servis akışı ve mutfak düzeni gibi alanlarda destek sağlamak. - Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri, karavan kamplar kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, kiralamak, kiraya vermek.

HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ.KAPAT
İşletmelere mesaj göndermek için "Mesaj Gönder" bölümünü kullanınız.
FLAMBE DANIŞMANLIK VE ORGANİZASYON TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İPTAL