1-Her türlü gıda maddelerinin üretimini toptan ve perakende alımı, satımı, pazarlamasını, dağıtımı, ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Her türlü tatlı, tuzlu, unlu mamüllerin ve hamurların üretimini alım ve satımını, pazarlamasını, dağıtımını, ambalajlanmasını ve ticaretini yapmak. 3-Her türlü soğuk ve sıcak sandviç tost ve emsali yiyeceklerin üretimini alım satımını, pazarlamasını, dağıtımını ve ticaretini yapmak. 4-Her türlü et ve et ürünlerinin toptan ve perakende alım, satımı, bunların işlenmesi, bu faaliyetlere dayalı olarak yaprak et, kıyma, kuşbaşı, kemikli et, kuyruk yağı, salam, sosis, sucuk, pastırma, jambon, deri, bağırsak, kemik, kemik unu, yem, yün, süt ve süt mamülleri olarak işlenmesi, pazarlaması, dağıtımını, ve bunların yurt içi, yurt dışı toptan ve perakende alımı, satımı, ticaretini yapmak ve bunlarla ilgili entegre et işleme tesisleri, mezbaha haneler, kasap haneler devralmak (satın almak), kurmak, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. 5-Her türlü et ve et ürünlerinden meydana gelecek pişmiş et ürünlerin perakende ve toptan satabilmesi amacıyla kantin, kafeterya, lokanta, restaurant, pizza salonları, büfe ve stand işletmeleri kurmak, işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve devredilmesinin yapmak. 6-Şirket iştigal konusu ile ilgili olarak ve şirket için faydalı olan marka model özel işletme metotları iletme hakkı patent lisans olan know-how marka ihtara beraatı ve marka franchising anlaşmaları yapmak bunları satın almak kiralamak kiraya vermek satmak ve kurulacak veya kurulmuş şirketlere ortak olmak. 7-Sanayi yoluyla elde edilmiş, dondurulmuş, kurutulmuş, sıvı ve konsantre haline getirilmiş ve ögütülmüş çeşitli meyve ve sebzelerin hayvani yağların, un, nişasta ve gıda maddelerinin üretimini, dağıtımını, pazarlamasını, toptan ve perakende alım, satım ve ticaretinin yapmak. 8-Her türlü hazır yiyecek ve gıda maddelerinin satışının yapılabileceği işletmeler kurar, kiralar veya kiraya verebillir.