• Geri dön

  • 117 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 282 İşletme görüntülenme


Creavit’in Ankara’da düzenlenen İçmimarlar Odası Seçim Yemeği’ne katıldı. Gecenin sponsorlarından biri olarak yer alan Creavit ekibi, düzenlediği bahar çarkı etkinliği ile eğlenceli bir deneyime imza attı.

Mimari Perspektif

Mimarlar, insanların yaşadığı ve etkileşimde bulunduğu mekanları tasarlayan ve şekillendiren sanatçılar olarak binaların fiziksel yapılarını oluşturmanın yanında, iç mekanların işlevselliğini, estetiğini ve kullanıcı deneyimini de düşünür. Bu nedenle, mimarlar, toplumun yaşam kalitesini artırmak ve çevreyi şekillendirmek için önemli bir role sahiptirler. Çevresel faktörleri gözeterek insanlara özellikli alanlar yaratan mimarların markamız açısından önemi oldukça büyüktür. Biz de marka olarak sürekli bir devinim içerisinde mimari bakış açılarını inceliyor ve onlarla oldukça yakın bir pozisyonda faaliyetlerimizi şekillendiriyoruz.

Daha Güçlü Bir İletişim

Creavit olarak özel etkinliklerle mimarlarla olan ilişkilerimizi geliştiriyor ve onlarla farklı platformlarda bir araya gelerek sürekli bir iletişim kurguluyoruz. Bu iletişim markamızı pek çok açıdan sektörel anlamda güçlü bir şekilde konumlandırıyor. Sektör dinamiklerinin vazgeçilmez unsuru olan mimarlarımızın, tasarım becerilerini ve bilgi aktarımlarını önemseyen bir yaklaşım sergileyerek daha nitelikli mekanlar yaratmayı amaçlıyoruz. Ürünlerimizi tasarlarken çağdaş mimariyi yakından takip etmenin önemini kavrayan bir marka olarak; yenilikçi, estetik ve fonksiyonel bir yaklaşımla tasarım yönümüzü geliştirmeye devam ediyoruz. Mimarlarla yapılan yakın iş birliği, markamızın ürünlerinin modern tasarım trendlerini takip etmesini ve kullanıcıların beklentilerini karşılamasını sağlıyor.

Mimarlarla bu iletişimi gerçekleştirirken onları tesislerimizde ağırlayan, güncel bilgileri yakından takip etmelerini sağlamalarına özen gösteriyoruz. Son etkinliğimizde yemeğe katılan mimarlar arasında yaptığımız çekilişte 2 mimarımıza çift kişilik fabrika gezili Amasra tatili, 2 mimarımıza ise AD Dergi dijital dergi aboneliği hediye ettik. Ayrıca tüm katılımcılara farklı hediyelerle gerçekleştirdiğimiz etkinliğin heyecanını herkesin yaşamasını sağladık.

Creavit olarak kullanıcı odaklı, fonksiyonel ve estetik açıdan benzersiz ürünler ortaya koyarken, sürdürülebilir bir anlayışla tasarım süreçlerimizi güçlendirerek yürütüyoruz. Bu sebeple yaşamımızı şekillendiren bize konforlu, ferah mekanlar yaratan mimarlarımızla birlikte yenilikçi bir bakış ortaya koyarak, banyoları konforla buluşturuyoruz.

Detaylı ürün bilgileri ve tasarım seçenekleri için www.creavit.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL