• Geri dön

  • 1.985 Görüntülenme

  • 515 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Sezon trendlerini, kaliteyi ve modayı ulaşabilir fiyatlarla buluşturan FLO, Öğretmenler Günü’nde hediye arayışında olanlara birçok seçenek sunuyor. Öğretmenlere özel ayakkabı ve çanta seçenekleriyle göz dolduran koleksiyonuyla FLO, hayata ayak uyduran model alternatifleriyle öğretmenlerin yüzlerini gülümsetiyor!

Günün her anına eşlik eden modeller sunan FLO, Öğretmenler Günü’nünde de en trend ayakkabı ve çantalarıyla, kıymetli öğretmenlerine hediye arayanlara farklı modellerde hediye seçenekleri sunuyor. Hem öğretmeninize hediye edebileceğiniz hem de öğretmenlerin özel gününde kombinlerinin en şık parçası olacak modeller FLO’da sizleri bekliyor!

Kadın öğretmenlere özel hediye seçenekleri arasında; sneakerlar, loaferlar, babetler, stilettolar ve kare topuklu ayakkabılar; siyah, beyaz, bej, kahverengi ve pudra renkleriyle öne çıkıyor. Ayakkabılar ile uyum sağlayacak çanta alternatifleri de ; siyah, hâkî, lacivert, yeşil, kahverengi, bej ve metalik renklerle dikkat çekiyor. Geniş iç hacmi sayesinde eşyaları toparlayarak taşıma kolaylığı sunan çantalar ve ayakkabı modelleri aynı zamanda kombinlerin en zarif parçası oluyor.

Erkek koleksiyonunda ise; siyah ve beyaz renkleriyle öne çıkan sneakerlar yer alıyor. Hem sportif hem de klasik kombinlerin en dinamik parçası olacak modeller, gün boyu adımlarda rahatlığı hissettiriyor!

Öğretmenlerimiz için çok çeşitli alternatifler sunan ayakkabı modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir ya da www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL