• Geri dön

  • 155 Görüntülenme

  • 514 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Anneler Günü’nde moda dünyasının en şık ve trendlerle uyum yakalayan modellerini annesine hediye etmek isteyenler aradıkları her şeyi IN STREET’te bulacak!

Anneler Günü’nde günün her anını hareketle geçiren annenize, kendisini rahat ve şık hissettirecek bir hediye vermeye ne dersiniz? Dünyaca ünlü markaların sneakerlarından tekstil modellerine kadar birçok model alternatifinin yer aldığı IN STREET Anneler Günü Koleksiyonu, Anneler Günü için hediye arayışında olanları bekliyor!

İlkbaharın en favori renkleri olan mavi, beyaz, pudra, bej, kahverengi, siyah, beyaz ve gri tonlarının öne çıktığı modelleri renkli şerit ve kalın taban detayları süslüyor. Zamansız kullanımlarıyla, bu mevsim her yerde sıklıkla rastlayacağınız sneaker modelleri, rahatlıklarının yanı sıra renkleri ve tasarımlarıyla da göz dolduracak. Sneaker sever annelerin ayaklarına konfor sağlayacak modeller aynı zamanda hem casual hem de sportif kombinlerin en dinamik eşlikçisi olacak. Tekstil koleksiyonunda yer alan sweatshirt, tişört, pantolon ve eşofman modelleri ise pamuklu ve yumuşacık modelleriyle her anınıza konforuyla eşlik edecek.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabıları bir arada bulabileceğiniz IN STREET mağazalarında; Kinetix, Skechers, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi, Converse, Vans, Lotto ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor.

IN STREET koleksiyonlarını daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarına uğrayabilir veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL